ADALA & THE SAME SONG BAND + ANDANA @ Sala Clap

ADALA & THE SAME SONG BAND + ANDANA @ Sala Clap

Veure entrades
ADALA & THE SAME SONG BAND + ANDANA @ Sala Clap

ADALA & THE SAME SONG BAND + ANDANA @ Sala Clap

Sala Clap. Carrer Serra i Moret, 6, 08302 Mataró, Barcelona, Espanya. Veure mapa

12/04/2019

21:30

Compra les teves entrades

Anticipada

10,00 €

Despeses de gestió

0,00 €

Total 0,00 €

Descripció

PORTES: 21:30 h

SHOW ANDANA: 21:45h - 22.30h

SHOW ADALA: 23:00h - 00.30h

Les 100 primeres persones tindràn CD Gratuit d' Adala - Blank Fosk i el nou disc d' Andana - Rise Again!

Adala és un nou projecte artístic nascut a la ciutat de Barcelona que pretén donar una volta al discurs cultural hegemònic. Entre el 2016 i el 2018, juntament amb The Same Song Band, creen el projecte ‘Born·Cel·Ona’ que conté tres àlbums de curta durada i catorze cançons de reggae llibertàri. El projecte és una arma carregada de crítica social, ètica i espiritualitat, que dispara contra totes les fronteres, les corones, el poder i totes les seves guerres. El missatge conscient i contracultural els mou a fer un tribut a un dels estils musicals més llibertaris de la història recent com és el reggae dels anys 70 i 80. 


Andana és la nova proposta del reggae del maresme,  vivint dins un procés d'evolució constant des del 2016, utilitza la filosofia del reggae roots dels 70's i 80's per transmetre les seves lletres.

Al gener del 2019 treu el seu primer treball, Rise Again. Un EP de cinc cançons enregistrades al Siva Studio i produides i gravades pel Barceloni Quim 'Siva' Simó. Rise Again parla sobre l’evolució constant d’un mateix, el fet de renéixer cada dia sent diferent a l’anterior però mantenint sempre la mateixa essència. És un crit contra el conformisme i les etiquetes que ens col·loquem i que no ens deixen canviar.
És un treball carregat d’energia amb molta espiritualitat, és un reflexa de la gran familia que és Andana i de les idees i sons que l’acompanyen, i això comporta que sigui un treball únic i sincer.

Política d'accés

Si tens 16 anys o menys i vols assistir a un concert al Clap, has d’omplir l’autorització i venir amb el tutor legal.

Descarregar autorització

Vídeo

Compartir!

Organitzat per

Adala & The Same Song Band

Veure detalls
Les cookies ens ajuden a oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús de cookies. Més informació